Za početak, izvinjenje svima koji prate blog što u poslednje vreme ne postujem često, što su recenzije kratke i što nema postova o omiljenim proizvodima, ali sam zaista opravdano sprečena i nadam se da ću se uskoro, od septembra a možda i pre vratiti sa mnogo novih, korisnih tekstova, recenzija i proizvoda.

U međuvremenu, trudiću se da napišem bar ponešto, a za nekoliko dana ću objaviti i nagradnu igru, u kojoj ćete imati priliku da osvojite muški i ženski Eau d’Issey by Issey Miyake parfem u letnjoj varijanti.

 

 Vraćamo se na temu današnje recenzije: oni koji prate makeup&more znaju koliko volim karmine koji neguju usne i ne ostavljaju previše pigmenta, pa kad sam videla novi Deborah Shine Creator nisam mogla da mu odolim. Kod nas ima nekoliko nijansi i moram da priznam da je svaka lepa i da mi je bilo baš teško da se odlučim samo za jedan, ali obzirom na to da mi se baš baš dopao sigurna sam da ću nabaviti još koji.

 

Upakovan je u lepu crvenu plastičnu tubicu nepravilnog oblika, i jedina zamerka na ovaj divni balzamasti karmin je što ga ima nekako malo (nigde ne piše koliko).

Tekstura mu je divna, lako se nanosi, mekan je i svilenkast, i milina je imati ga na usnama, jer ih odlično neguje i osećaj je baš kao da ste naneli neki dobar balzam.

Pigmentacija mu nije mnogo intenzivna, posebno ako nanesete jedan sloj, ali ako želite više boje, to se lako postiže nanošenjem nekoliko slojeva.

Daje usnama lep sjaj, skoro kao da imate sjaj za usne, ali kako nije jako pigmentovan sveukupni utisak nije napadan, već naprotiv – diskretan i prirodno blistav.

 

Nijansa koju imam, br. 7, lepa je tamno roze – crvenkasta, i na poslednjoj slici možete videti kako izgleda na mojim usnama koje su prirodno dosta tamne, a na slici pre nje sam ovu nijansu uporedila sa nekoliko sličnih karmina koje imam i rado koristim, pa možda i to nekome pomogne.

 

 Kao što je i za očekivati od ovakve vrste karmina, na usnama ne traje duže od 2-3 sata, pa mislim da mi uz ovaj tempo nanošenja neće potrajati baš dugo, što je uz cenu koja nije baš mala (850 dinara) po meni jedina mana ovom proizvodu, ali ako želite lepe nijanse, prirodan izgled, zaštitni faktor i veoma udoban proizvod na usnama koji ih ni najmanje ne isušuje već dodatno neguje, moja iskrena preporuka je baš Deborah Shine Creator, i ako volite ovaj tip karmina sigurno se nećete razočarati.

 

 

 

1.Dior Addict #754 Flamenco Red, 2. Sephora Cream Lip Stain 03 Strawberry Kissed, 3. Clinique Chubby Stick Chunky Cherry, 4. Deborah Shine Creator 7, 5. Collistar Topgloss Stick 12 Azalea

 

 

Deborah Shine Creator u nijansi 7 na usnama

 

 Da li ste probali neku od nijansi Deborah Shine Creator karmina, i ako jeste, kakvi su vaši utisci?

 

Komentari

comments

10 Responses

  1. Avatar
    Eržika

    Imam i ja Deborah shine creator 7, divan ruž za usne. Kupila sam i 11, narandžasti ruž sa sitnim šljokicama – divna letnja boja, prosto osveži lice. I ako smem da dodam, sada su u Jasminu sniženi na 680 dinara. Planiram da kupim još neki 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Lola

    obozavam sminku Deborah,pristupacna je prosecnom dzepu,a dobra,kvalitetna…i ovaj ruz mi se svidja jako…ranije sam koristila njihov neki ruz,isto je bio kremast i lep,definitivno cu se nakon Loreala vratiti Debori

    Reply
  3. Avatar
    Pirinco

    Ja sam kao tinejdzerka volela mnogo hydracolor ‘rose’. Onda su prestali da ih uvoze, i nedavno sam ga nasla u italiji, ali su u medjuvremenu ubacili sedef, promenili miris i totalno upropastili stvar. On je slican po nameni ovom koji si opisala ali je negujuc zahvaljujuci vosku, pa je poptuno drugacije teksture (za ovaj bih rekla da je gelast).

    Poredjenje sa slicnim nijansama je vrlo koristan dodatak recenziji! Inace, proganja me collistar sa tvojih slika 🙂 samo sto je nazalost vise roze nego crven uzivo, pa ne verujem da bi mi tako lepo stajao, mada cu morati vec danas to jos jednom da proverim 🙂

    Reply
  4. Avatar
    tina

    nisam nikad koristila nista od deborah a carmine šminke pogotovo,ja vise volim njeznije boje 🙂

    Reply
  5. Avatar
    Duska

    Imam ga 😉 i trenutno mi je omiljeni za sve prilike… (uvek preterujem kad kupim nesto novo 😉 )
    Moja nijansa je 11(toplo crveni/narandzasti) i mnogo mi se dopada jer mogu lako da kontrolisem intenzitet visestrukim nanosenjem. Cinjenica da nije bas dugotrajan, al’ je neverovatno prijatan i za osobe koje imaju suvu kozu/usne, prosto fantastican…

    Reply
  6. Avatar
    valentina

    Inače nisam bas neki ljubitelj “prozirnih” ruzeva, ali bas mi se svida ova nijansa. Iako moram priznati da nisam bas ni pokušala koristiti na sebi takve. Ja volim kada mi to traje i kad neoram razmisljati o tome stalno..ali morati ću probati par nijansi,stvarno su lijepe.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.