U nekom od narednih postova ću pisati detaljnije o novom Madly Kenzo mirisu, a u ovom ću vas samo ukratko upoznati sa njim.

PERFIMER Aurélien Guichard se divi slobodi žena kojima je okružen. Mislio je na njih kada je za Kenzo kreirao novi miris u koji ćete se zaljubiti na prvo mirisanje. Kruška, liči, jasmin, kedar i mošus su sastojci formule Madly Kenzo mirisa koji svakako treba probati. DESIGNER Ron Arad je superstar među dizajnerima i ne treba ga posebno predstavljati. ’’No discipline’’ je njegov omiljeni moto i bez sumnje tajna njegove bezgranične kreativnosti koja ga vodi u osmišljavanju nekonvencionalnih oblika, jedinstvenog jezika i stila. Dizajn Rona Arada se prepoznaje, čak i ako je u pitanju bočica parfema. Za Kenzo, Ron Arad je kreirao bočicu inspirisanu krilom leptira u pokretu. Jednostavan, jedinstven i prepoznatljiv oblik. BOTTLE Leptiri su MadlyKenzo simbol. U pokretu i neuhvatljivi, leptiri su simbol uzbudljive lepote i slobode. FILM Prvi put kada je razmišljao o Madly Kenzo ženi, Patrick Guedj je napisao scenario za advertajzing film u jednom dahu. u Argentini, gde je film sniman, naučio je izraz ’’loca linda’’ – lepa zbog svoje ludosti, koji odlično opisuje žene koje su slobodne i samouverene da budu ono što jesu a ne ono što drugi očekuju od njih. MADLYKenzo ! Amber Anderson MadlyKenzo lice je Amber Anderson koja se sjajno se zabavljala na snimanju i odlično dočarala Madly Kenzo heroinu.

 

Madly Kenzo EDT možete isprobati na reklamnom podijumu u Delta City-ju, kupiti u nekoj od Sephora, Limoni i ostalih parfimerija, po ceni od 5280 (30ml), 7980 (50ml) i 9720 dinara za 80ml, ili dobiti kao poklon na makeup&more blogu ljubaznošću Promands kompanije koja je uvoznik ovog brenda za Srbiju.

Da biste dobili neku od divnih nagrada, potrebno je samo da popunite formular na kraju ovog teksta ILI na Facebook strani makeupandmore.

Igra traje do 31. oktobra u ponoć, dobitnici će biti određeni metodom slučajnog odabira, a ako vam nije teško, bilo bi mi drago da informaciju o ovoj lepoj nagradnoj igri podelite sa prijateljima putem FB, Twitter-a, mailom, ili kakogod – znate kako kažu, šering iz kering 🙂


Glavna nagrada:

Madly Kenzo EDT 50ml + Kenzo Parfums torba

 

Glavna utešna nagrada:

Muški miris Kenzo Homme Boisee 50ml

Utešne nagrade:

Aksesoar za tašnu sa Madly minijaturom

Pareo

Platnena torba

a Rafflecopter giveaway

*U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi koji imaju adresu u Srbiji. Po završetku nagradne igre, 31.10.2012. metodom slučajnog izbora će biti odabrano 5 dobitnika. Za sva pitanja mi pišite na mail ili ostavite komentar. Srećno!

 

Komentari

comments

26 Responses

  1. Avatar
    Tamara

    Ja uopste ne mogu da pronadjem taj formular,tvoju stranu sam odavno lajkovala,sada sam i kenzo,ali nigde nema formulara ili sam ja obnevidela u ove sitne sate 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Tamara

    Ok,sada sam dosadna,eto popunila sam formular,cak je bila neka opcija i za twiter,samo da pitam na koju sliku za sharevoanje se misli? da li sa kenzo strane ,nilo koja? Hvala

    Reply
  3. Avatar
    sara

    A zasto mogu da ucestvuju samo iz Srbije?
    Mislim da ovaj blog prate i oni van njenih granica.

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      Meni je zaista žao, znam da ima puno vas koji pratite iz Hrvatske, Bosne, Makedonije… ali je jedini razlog slanje paketa, tj. komplikovana carinska procedura. Potrudiću se da uskoro napravim neki giveaway za sve.

      Reply
  4. Avatar
    Tijana

    Pretpostavljam da ja ne mogu ucestvovati, posto nemam FB nalog, zar ne?

    To me zaista rastuzuje. 🙁

    Sve pohvale za ovako sjajne poduhvate. <3

    Reply
  5. Avatar
    Milica

    Samo da pitam, ja imam samo Facebook nalog, nemam Twitter, pa je l’ dovoljno šerovati Kenzo sliku samo preko Facebooka?

    Reply
  6. Avatar
    X

    NE mogu da popunim formular, pokusavam i preko ovog linka sto si ostavila ovde i direktno na fejsu i NE RADI!!!
    Koristim i operu i mozilu i nigde nece da otvori.
    PROVERI OPET TAJ LINK, ili daj neki drugi nacin za popunjavanje tog formulara. pise ovaj tekst
    502 Bad Gateway

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      Trenutno ne radi, jer ne radi aplikacija pomocu koje je organizovana nagradna igra, imaju neki problem na cijem resavanju se radi.
      Nema potrebe za takvim tonom, nagradna igra traje do 31.10.2012. i bice vremena za sve da popune formular.
      Pokusaj da svratis malo kasnije, a na FB cu objaviti kad bude proradilo.

      Reply
  7. Avatar
    Nena3110

    Mislim da sam popunila formular još prvih dana kad je objavljen ovaj post, jer ga sada ne mogu popuniti, otvori se, ali čim počnem da kucam, zatvori se. Sliku sam još tada podelila, a večeras ponovo, i na tweeteru sam delila više puta, linkedin mi je samo jednom uspelo, a delim i na mailove.
    Ima li to neke veze?
    međutim, kad kliknem na recent activity, nigde mog imena.
    A baš bi me obradovao poklon za rođendan 🙂

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      Sad sam proverila, popunila si formular jos 12. oktobra, i sve tri stvari si uradila, zato ne dozvoljava da ponovo popunis. Sve je dakle ok, jos nekoliko dana je ostalo do kraja nagr. igre, zelim ti puno srece! 🙂

      Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      ovaj put su takva pravila, zao mi je… bice jos nagradnih igara i lepih nagrada za sve, bez obzira na to da li imaju fb ili ne…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.