Jesen je, osim što je skoro već stigla i u našu stvarnost, takođe svratila i na police parfimerija, a danas vas samo upoznajem sa jesenjom ponudom i novitetima u našim Sephorama jer ću vam detaljnije o nekima od njih pisati u narednim postovima.

 

Sephora Hard Beauty – jesenji look 2013

Kao što smo navikli, tu je Sephorina sezonska kolekcija, ove jeseni juriša pod nazivom Hard Beauty, namazana je ratničkim bojama i predstavlja amazonku budućnosti. Svežu inspiraciju sa modnih pista nam donosi u trendi 3D pakovanjima, koja odišu goth-rock stilom uz nitne i PVC.

Tu su 3D nokti, nail art u obliku nalepnica koji može naneti baš svako, kao i pojedinačne nitne koje i jednostavan manikir mogu učiniti posebnim i modernim. Zatim, tu je takozvani Eye Vinyl System, koji se sastoji od dve četvorobojne palete senki, jedne u ljubičastim a druge u bordo nijansama, kao i od interesantno0g dodatka u obliku sjajnih kamenčića za ukrašavanje očiju i lica. Outrageous Volume maskare koje su debitovale prošle godine, sada u tu u specijalnoj jarko plavoj i jarko ljubičastoj nijansi, kao i dugotrajni tečni crni ajlajner sa glam-rock efektom sjaja. Novo u Sephora kolekciji su i maskare za kosu u 4 nijanse, kao i tri nijanse ultra sjajnog tečnog karmina, uključujući i vamp crnu. 

hb

sephora-hard-beauty1 sephora-hard-beauty2

 

 

PRO Beauty Toys

Verujem da će većini (kao i meni) jedan od najzanimljivijih Sephora noviteta za jesen biti kolekcija profesionalnih i kvalitetnih četki za šminkanje lica, očiju i usana, koje obećavaju jednostavno korišćenje i zadivljujuće rezultate. Sephora obećava visokokvalitetna vlakna, veliki broj različitih oblika, dugačke drške za precizno nanošenje i čak 40 različitih četki, o kojima ću detaljnije pisati u zasebnom postu.

cetkesephora1

cetkesephora2 cetkesephora3 cetkesephora6 cetkesephora7 cetkesephora8

 

 

Perfect make-up

Kolekcija must-have proizvoda za besprekoran izgled u samo nekoliko minuta: od laganog – vaša koža, samo bolja – pudera, preko smoky make-upa na očima, do savršenih usana, uz glamurozan a ipak prirodan izgled.

Tu su dugotrajni puder koji se ne oseća na licu, dugotrajni korektor koji savršeno prekriva, fenomenalni sjaj koji se prilagođava boji usana, univerzalna olovka za usne koja se može koristiti uz svaku nijansu karmina, dve predivne Sephora palete u prirodnim i smoky nijansama, i na kraju, poseban ajlajner inovativnog dizajna za najlakše nanošenje ikada.

perfectcomplexion

 

Easy Skincare Revolution

Kad je u pitanju nega kože, Sephora brend nam ove jeseni donosi novosti u obliku sve popularnijih CC krema, pa tako CC kremu za lice i jednu za predeo oko očiju, obe sa svojstvima hidratantne nege i blagog prekrivanja manjih nedostataka. U ponudi su i penušavi čistač za lice sa četkom, kao i osvežavajući hidrirajući sprej za lice.

rev

 

 

Nails Mania

Nova linija Sephorinih lakova sada je dobila dodatak u vidu 29 novih nijansi u trendu za predstojeću jesen, uz dodatke kolekciji lakova za specijalne efekte na noktima, kao što je npr. magnetni, i 3D šljokice u 3 nijanse, koje stižu upakovane u preslatke teglice.

nails2

06-tile

L04-tile

Color hit nail designer - top coat magnetic aimant HD_Fotor_Collage

 

 

BENEFIT

Iz Benefita nam pravo u Sephoru ove sezone stiže nova toaletna voda, Under My Spell Noelle, egzotični drvenasto cvetni miris koji odiše misterijom i glamurom, i zavodi notama kardamona, crnog bibera, divlje orhideje, cvetova jasmina i vanile, svežom ružom i ljubičicom… U ponudi su, osim parfema, i novi Stay Flawless 15 hours prajmer/baza za lice u obliku stika, Gimme Brow – gel za volumen i oblikovanje obrva, Rockateur – novo rumenilo u kutijici, i Hydra-Smooth Lip Color, obojeni hidrantni balzam za usne.

Noelle_PR_2

Rockateur packshot

Core Color packshot-tile

 

 

TOO FACED

Iz Too Faced stiže nova Better Than Sex maskara, Glitter Glaze Sparkling Top Coat za nanošenje preko senke u srebrnoj ili zlatnoj boji, novi Lip Injection Color Bomb serumi u obliku olovki za sjaj i uvećanje volumena usana, kao i paleta senki Pretty Rebel, ekskluzivna za Sephora parfimerije. 

 

BetterThanSex_Composite-tile

CIATE

Ciate u Sephoru ove jeseni donosi nove nijanse lakova za nokte, kao i komplete za kavijar manikir i za nokte sa efektom i izgledom perja.

013 dangerous affair_Fotor_Collage 013 dangerous affair_Fotor_Collage2 013 dangerous affair_Fotor_Collage3 013 dangerous affair_Fotor_Collage4

DR BRANDT

Dr. Brandt predstavlja novu kremu za predeo oko očiju, Glow – Revitalizing Retinol eye cream, jedinstveni kompleks aktivnih sastojaka za mlađi i blistaviji izgled kože oko očiju.

revitalizing retinol eye cream _ WTH_BCKGR

 

FRONT COVER

Front Cover, kao i svake sezone, donosi nove palete i setove za šminkanje, a ovih dana će nam se predstaviti novim trendovima za jesen 2013:

Hot Shades Cool Colours Cover-tile

 

GAP

GAP Established 1969 mirisi u novim izdanjima, Electric i Bright:

GAP.BRIGHT.1X2

GLAM GLOW

Ekskluzivni novitet u Sephori je brend GlamGlow, koji nam se predstavlja sa dve maske za lice – recepti koje koriste holivudske zvezde i za samo desetak minuta otkrivaju blistaviju i lepšu kožu.  U pitanju su Youthmud Tinglexfoilate tretman za mlađi i blistaviji ten i Supermud Clearing tretman za čišćenje problematične kože, oba sa sastojcima iz prirode poput morske gline, zelenog čaja, vulkanskih minerala, mešavine delotvornih kiselina.

FRENCH_ENGLISH YOUTHMUD_5Oml_Box_Jar SUPERMUD_34_Box_Jar

 

JIMMY CHOO

Nova mirisna nota koja će obradovati ljubitelje, kako mu samo ime kaže, egzotičnih mirisnih nota:  voćno-cvetna mešavina tigraste orhideje i pačulija, začinjena ružičastim grejpom i crnom ribizlom, uz malinu i passion fruit. Skroz po mom letnjem ukusu!

Jimmy Choo Exotic - Packshot

 

 

MANGO

Jesen je takođe i vreme kada H.E. muški Mango miris ekskluzivno dolazi u Sephoru:

AF Rebel Hero DIN A4.indd

MUFE

Make Up For Ever šminka se od ovog leta može kupiti i u našim Sephora parfimerijama, a novost za jesen nam dolazi u obliku Pro Finish pudera za lice: kompaktni puder za besprekoran ten sa negujućim sastojcima, dolazi u čak 25 nijansi:

 

PRO FINISH GENERIC 1_Source file_00008192

 

NAILS INC

Nails Inc u novoj kolekciji ima lakove za nokte sa efektom folije, kao i dve nijanse Galaxy lakova – pogađate, reč je o šljokicama:

Chelsea Bridge Road foil effect_Fotor_Collage

 

 

REXALINE

Rexaline je pripremio novi Hydra-Volume hidrirajući i obnavljajući serum,  Hydra-Radiant SPF15 kremu, kao i set od 3 proizvoda za mlađu i lepšu kožu lica, Hyper-Hydrating Rejuvenating Program Kit.

Hydra-Radiant bottle_50ml JL-tile coffret Rexaline FDM 2013 ret HD

 

 

STRIVECTIN

Strivectin je još jedan od brendova koji se mogu kupiti ekskluzivno u Sephora parfimerijama, i za jesen nam donosi novitet u obliku  Present Perfect, novog losiona za podmlađivanje i lepši izgled kože.

Present_Perfect_Box_A_ML_1-tile

 

 

Da li vam nešto od ovih Sephora noviteta za jesen zvuči privlačno?

Da li ćete na neki posebno obratiti pažnju? 

 

Komentari

comments

16 Responses

  1. Avatar
    Marija

    Da li u Sephori ima smash box primer, i palete senki za oci Urban Decay (naked i vice) i Lorac PRO paleta. Nisam iz Bg, a dosla bih da uzmem ove stvarcice 🙂

    Reply
  2. Avatar
    lasersko podmladjivanje

    Heya i am somebody in charge of in this article. I found this particular aboard we in discovering Promoted practical & them helped me outside very much. I’m hoping to offer some thing once more as well as guide others just like you taught me to be.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.