Danas vas upoznajem sa još jednim parfemom – reč je o najnovijoj verziji Very Irrésistible mirisa Givenchy kuće. Posle standardne verzije, L’Intense, Sensual i ostalih varijacija na Very Irrésistible temu, u parfimerije je stigao i Very Irrésistible Givenchy Electric Rose, aromatično floralna mešavina svežih nota.

Ono što je posebno zanimljivo  je da je Givenchy muza Liv Tyler u svrhu ekskluzivne  promocije ovog parfema snimila obradu pesme Need You Tonight grupe INXS u novom, modernom aranžmanu, i to je prvi put da jedna holivudska zvezda snima singl i spot za Sony Music.

Tako se uz svaku kupovinu Electric Rose mirisa dobija specijalan poklon – kod za download ove pesme u mp3 formatu, dok video možete pogledati ovde:

 

 

Iz Givenchy-ja kažu da je ova pesma savršen odnos između energičnog i ženstvenog – privlačni gitarski rifovi koji se lako pamte u kombinaciji sa savršenim tekstom su prosto magični – i uz ritam na koji je nemoguće ostati ravnodušan predstavljaju nepredvidivu i uzbudljivu kombinaciju koja će se dugo pamtiti, što je po njima upravo srž Very Irrésistible Givenchy Electric Rose mirisa.

 

 

Ovde se inovativni Givenchy-jev pristup kampanji za promociju novog parfema ne završava, pa tako osim aplikacije za Iphone ili Android telefone pomoću koje možete otkriti ekskluzivne detalje o parfemu i učestvovati u nagradnoj igri, možete videti i inspirativne rezultate posebnog projekta u kome je učestvovalo desetak svetskih blogerki koje su, svaka na svoj način, osmislile i prezentovale svoj doživljaj ovog mirisa – Fashion & Beauty Bloggers for Givenchy:

 

 

 

 

Da se vratimo samom parfemu i počnemo naravno od ambalaže: bočica je elegantna, neobičnog ali jednostavnog oblika i mlečno bele boje, sa “tetoviranim” srebrnim ružama, i kako je u isto vreme elegantna ali ne previše ljupka, jasna i oštra ali i pitoma i ženstvena, u potpunosti opisuje ideju Electric Rose mirisa, eliksira svežih, okrepljujućih, iskričavih, energetskih nota čija kompozicija predstavlja jedinstveni floral aromatik.

U gornjim notama ovog mirisa ćete prepoznati limun i bosiljak, u srednjim ružu, star anis i borovnicu, dok su bazne note naglašene mošusom i belim kedrom.

 

 

 

Odmah na početku moram da kažem da, iako volim cvetne mirise, nisam preterani ljubitelj ruže u istim. Najčešće su mi parfemi sa ružom previše jaki i zagušljivi, imaju nešto što mi smeta, ali se uprkos tome dešavalo da mi se poneki takav svidi (Juliette Has a Gun Miss Charming je npr. jedno vreme bio moj omiljeni miris iako sa prilično intenzivnom ružom).

I kada sam prvi put videla i pre nego što sam pomirisala ovaj parfem, bila sam malo skeptična upravo zbog tog mog čudnog odnosa sa ovim lepim cvetom, međutim, ovde je ruža divna i lagana, ublažena i čini divan sklad sa kiselkastim i energičnim notama limuna koje teraju na pokret, osvežavaju i razbuđuju, uz borovnicu koja se svojim slatkastim i malo oporim mirisom sa ružom savršeno slaže. Electric Rose bih pre svega opisala kao kao nenapadan, lagan i prijatan, miran i aromatičan miris.

Na mojoj koži ova toaletna voda ne traje duže od 4-5 sati, što je svrstava u prosečne kada je trajnost ove koncentracije mirisa u pitanju – bar prema mom dosadašnjem iskustvu. Sa neke strane je to razumljivo obzirom da je lagana i osvežavajuća, ali tako lepo miriše da bih volela da traje duže.

 

 

 

 

 

Ovo je sasvim sigurno pravi prolećno-letnji parfem, jer nije previše jak, nije zagušljiv i mnogo topao, kiselkaste i energične note limuna mu daju svežinu i rashlađuju, a osim njih dosta se osećaju začini što odaje utisak više aromatičnog nego cvetnog parfema, idealnog za mirišljave tople letnje dane ili večeri. Nije preozbiljan, ne zahteva svečanu toaletu ali je ipak elegantan i prefinjen, i mislim da ovaj parfem zajedno sa kampanjom koja ga predstavlja zaista priča jednu svežu, originalnu, mladalačku a istovremeno ženstvenu priču, i svideće se svim princezama-buntovnicama ili onima koje se tako osećaju 🙂 Ako volite aromatične mirise ili ste ljubitelj ruže, ovo je vrlo prijatna i nenametljiva a ipak ženstvena kombinacija koju predlažem da svakako pomirišete.

 

 

 

A ako volite i ostale Very Irresisible Givenchy mirise, u sledećoj tabeli ih možete uporediti (klik za uvećanje):

 

Nadam se da sam vam bar malo dočarala ideju ovog mirisa, jer miris nažalost ne mogu, ali ako sam vas zainteresovala, možete ga probati u svakoj boljoj parfimeriji, a ako vam se svidi, Givenchy Electric Rose Eau de Toilette se može kupiti po ceni od 6384,00 dinara za 50ml, i 7752,00 dinara za 75ml.

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

3 Responses

  1. Avatar
    Aleksandra

    Veoma lepa bočica. Liv Tajler standarno prelepa.
    p.s. Ako možeš, piši malo češće o parfemima, npr. o Šanelovim 🙂

    Reply
  2. Avatar
    dragana

    I ja bih volela da cujem nesto vise o parfemima.jedan od omiljenih mi je E.A. Red Door,moze i nesto o njenim parfemima po meni su fantastici, jaki postojani,nemam reci kako ih volim kao i after five i 5 avenu. :*

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.